Avril Lavigne jättää artistiuransa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen teinipoppari Avril Lavigne haluaa jättää artistiuransa ja keskittyä jatkossa näyttelijänuraansa. Poptähti on kyllästynyt menestyksekkääseen artistiuraansa ja haluaa nyt uusia haasteita.

– Olen tehnyt artistiuraa nyt viiden vuoden ajan. Nyt olen valmis kokeilemaan uusia asioita ja pitämään hiukan hauskaa, Avril kertoi TV Hits -brittilehdelle.

Avrilia kuullaan pian opossumin roolihahmon äänenä Over The Hedge -animaatioelokuvassa. Seuraavaksi hän haaveilee oikeasta roolista tummassa draamaelokuvassa. Avril toivoo roolia, jossa hän voisi näyttää laajan tunneskaalansa.

– Pidän vakavista rooleista. Voisin nähdä itseni esimerkiksi Vuosi nuoruudestani -elokuvassa. Nauttisin varmasti tummansävyisestä ja vakavasta elokuvasta. Olen hyvä esittämään erilaisia tunteita.

Avril Lavignen lisäksi Over The Hedge -elokuvan ääninäyttelijöinä kuullaan muiden muassa Bruce Willis, Nick Nolte, William Shatner ja Wanda Sykes. Fry & Lewisin sarjakuvaan perustuva elokuva on jo saanut ensi-iltansa Yhdysvalloissa.