Valvomo : Ovi ois

Singlet · Stara.fi

Tuore kotimainen tuttavuus Valvomo on raikas tulokas suomalaiselle pop-rintamalle. Yhtyeen soundi ei ole tosin puhdasta poppia, vaan erikoinen sekoitus rockia, kevyttä punkia, hiphopia ja skata. Ja kaikki tämä radioystävällisessä muodossa.

Poliittisesti aktiivinen yhtye haluaa käyttää musiikkiaan sanomansa välittämiseen, mikä on toki luonnollista. Jos Ovi ois -kappaleen kohdalla unohdetaan kuitenkin poliittiset päämäärät ja keskitytään vain musiikkiin, kasassa on letkeän rento ja ainakin soundillisesti hyväntuulinen pop-rallatus.

Biisin koukku löytyy erityisesti kertosäkeen bridgestä, joka toimii erittäin hienosti. Toki myös kertsi toimii mukavasti, mutta ei kuitenkaan säväytä. Kappaleen yleissoundi on tavallista metallisempi, mutta suoralta kädeltä se voi olla ”masterointiongelman” sijaan myös tavoiteltu tyyliseikka. Kappale on lohkaistu syksyllä julkaistavalta esikoisalbumilta.

Pisteet 3/5