Paris Hilton teki helikopterilla ”hätälaskun” vessaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonaperijätär Paris Hilton joutui taannoin tekemään helikopterimatkallaan ylimääräisen välilaskun, kun hätä yllätti kesken lentomatkan. Samalla hän teki taatusti unohtumattoman visiitin saksalaiseen maalaistaloon.

Saksassa helikopterin kyydissä matkannut Paris pyysi lentäjää tekemään todellisen ”hätälaskun” maatalon pihamaalle, jotta hän voisi käväistä tarpeillaan talon kylpyhuoneessa. Maisemalennätyksellä ollut Hilton pyysi taloon päästyään turvamiehiään vartioimaan talon ulko-ovea, jotta talon asukkaat eivät pääsisi häiritsemään miljonääriä kesken toimituksen.

– Paris sai perheessä aikaan todellisen shokin. Hänen turvamiehensä jopa turvasivat alueen niin, ettei perhe päässyt sisään omaan taloonsa, kun Paris oli vessassa, lähde kertoi brittiläiselle More -lehdelle.

Toimituksen jälkeen Paris vietti talon kuistilla kymmenisen minuuttia tupakkaa poltellen ennen kapuamistaan takaisin vatkaimen kyytiin.

– Hän oli kylmä kuin kala ja kirosi huonoa säätä, Hiltonin käytöksestä todettiin lehdessä.