Eva Longoria autokolarissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Täydelliset naiset -sarjan tähti Eva Longoria säikähti perinpohjin tiistaina, kun hänen Range Rover -autonsa oli mukana kolarissa Länsi-Hollywoodissa. Longoria oli tapahtumahetkellä matkustajana autossa.

Näyttelijätär oli poistumassa ystävänsä kanssa stylisti Ken Pavesin salongista Robertson Boulevardilla, kun hänen autonsa osui Ford Taurukseen. Törmäyksen jälkeen Longoria poistui nopeasti paikalta Pavesin autolla. Tähden tiedottaja ei suostunut kommentoimaan tapahtumia kovin yksityiskohtaisesti ja totesi medialle vain ”Hän on kunnossa”.

Sisukas Eva Longoria selvisi nopeasti järkytyksestä ja palasi normaaliin päiväjärjestykseensä. Hän osallistui aiempien suunnitelmien mukaisesti T-Mobile -operaattorin juhliin jo kolmen tunnin kuluttua. Juhlissa hän poseerasi medialle Jessica Simpsonin kanssa.