Coldplay-tähti menetti 14.500 euroa futis-vedonlyönnissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Coldplay -yhtyeen keulahahmo Chris Martin tunnetaan jalkapallon ystävänä. Tämänkertaiset jalkapallon MM-kisat tulivat hänelle kuitenkin kalliiksi Martinin lyötyä vetoa Australian puolesta.

Hän löi vetoa 10.000 punnalla, eli 14.500 eurolla, kengurumaan pääsystä Saksan MM-kisojen semifinaaleihin. Näin ei kuitenkaan käynyt ja poppari menetti rahansa. Martin sai Australia-kipinän, kun hän oli Coldplay -yhtyeensä kanssa kiertueella maassa ja huomasi maan futisjoukkueen intohimon jalkapalloa kohtaan.

– Menetin rahani, koska löin vetoa Australian pääsystä semifinaaleihin. Jos pelaat sellaisella intohimolla, ansaitset menestyä hyvin. Myös Englanti tarvitsisi hieman Australian intohimoa. Heidän tulisi pelata kuin viimeistä päivää, hän perusteli valintaansa Daily Mirror -lehdessä.