Juanes myi platinaa Suomessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolumbialainen latinorokin supertähti Juanes on ylittänyt Suomessa platinalevyyn oikeuttavan 30.000 myydyn albumin rajan. Miehen menestysalbumi Mi Sangre on pysynyt Suomen virallisen albumilistan kärjen tuntumassa jo 18 viikkoa.

Helmikuussa julkaistu albumi myi kolmessa viikossa kultaa. Juanes vastaanottaa platinalevyn Helsingissä Jäähallin konsertin yhteydessä tiistaina 1. elokuuta. Juanes nousi vuodenvaihteessa suomalaisten tietoisuuteen hittisinglellään La Camisa Negra. Toinen single, A Dios Le Pido, jatkaa edeltäjänsä tapaan radioiden soittolistojen kärkisijoilla.

Juanes on voittanut mm. 12 Latin Grammy – sekä seitsemän Latin Billboard -palkintoa. Arvostettu Time-lehti rankkasi Juanesin hiljattain maailman sadan tärkeimmän henkilön joukkoon.