Hollywood-tähti pahoinpiteli paparazzin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Woody Harrelson on parhaillaan poliisitutkinnassa hänen pahoinpideltyä paparazzikuvaajaa. Harrelson oli poistumassa Wollywoodissa sijaitsevasta Element -julkkisyökerhosta, kun paparazzit alkoivat kuvata häntä.

Näyttelijä pyysi kuvaajia lopettamaan, mutta he eivät totelleet, joten Harrelson meni paparazzi Josh Levinen luokse ja sanoi: ”Pyysin teitä lopettamaan. Aiotko lopettaa?!”. Levine vastasi tähän, ettei aio, mikäli näyttelijä pyytää tuolla tavalla. Tämän jälkeen syntyi käsikähmä, minkä johdosta kuvaaja kävi sairaalassa valittamassa niskakipujaan.

– Ikävä kyllä tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun paparazzit ovat provosoineet julkkiksen välikohtaukseen. Herra Harrelson punnitsee parhaillaan oikeudellisia toimiaan kuvaajaa vastaan, näyttelijän tiedottaja kertoi TMZ-julkaisulle.

Los Angelesin poliisi tutkii tapausta vahingontekona ja päällekarkauksena. Poliisilla on hallussaan kuvaajan kuvaama videomateriaali, joten todistusaineisto on ainakin laadukasta.