Eva Longoria pilasi Nicole Kidmanin häämatkan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Täydelliset naiset -suosikkisarjasta tuttu Eva Longoria aiheutti poikaystävineen harmaita hiuksia häämatkalla olleelle Nicole Kidmanille. Nicole Kidman ja hänen tuore aviomiehensä Keith Urban suuntasivat nimittäin häämatkalleen Tahitille vain huomatakseen, että Eva Longoria ja Tony Parker saapuivat paikalle lähes samaan aikaan.

Tuoreen avioparin suunnitelmat paparazzien välttelystä kariutuivat, koska Longoria veti paparazzit perässään samaan kohteeseen. Longorian kuvia julkaistiin lehdissä jo saapumista seuraavana päivänä, WENN uutisoi.

Julkaisun mukaan Longorian ja Kidmanin pariskunnat asuivat lähes vierekkäisissä bungaloweissa St. Regis -alueella Bora Boran saarella. Longorian reittilento laskeutui saarelle vain muutamia minuutteja sen jälkeen, kun Kidman ja Urban olivat laskeutuneet yksityiskoneellaan kentälle Sydneystä, Australiasta.

Kidman ja Urban olivat onneksi vuokranneet luksusmökin, joka oli varustettu omalla pore- ja uima-altaalla. Julkkisvieraiden takia hotellin aluetta suojattiin vierailujen ajan erityisen tarkkaan sekä maalla että merellä. Myös paparazzien varalle oli omat partionsa, mutta silti molemmista pariskunnista saatiin kuvia.