Maailman seksikkäimmät pusuhuulet listattu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen kahvialan yritys Cafe Kiss järjesti viime torstaina maan kansallisen suutelupäivän kunniaksi äänestyksen, jossa haettiin maailman suudeltavimpia huulia.

Äänestyksen mukaan näyttelijä Brad Pitt lienee onnellinen mies, sillä hänen kumppaninsa Angelina Jolie nousi äänestyksen kärkeen, eli hänellä on brittiyleisön mielestä maailman suudeltavimmat huulet. Näyttelijät olivat kuumaa tavaraa, sillä toiseksi äänestyksessä sijoittui Scarlett Johansson ja viiden kärjessä oli myös Keira Knightley.

Miesten sarjassa britit äänestivät seksikkäimmiksi huuliksi televisiotähti Jonathan Rossin, kun prinssi William joutui tyytymään toiseen sijaan. Kolmanneksi sijoittui tuttu megahuuliveikko, The Rolling Stones -yhtyeen keulahahmo Mick Jagger.

Äänestykseen osallistui päivän aikana parituhatta kansalaista.