Pavarotti perui maailmankiertueensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Luciano Pavarottin maailmankiertue, ja sen osana konsertti Helsingissä 1.9., peruuntuu. Supertähti on kärsinyt viime aikoina terveysongelmista ja perunut useita esiintymisiään.

Muihin terveysongelmiin liittyvän hoidon lopuksi rutiinitarkastuksessa paljastunut haimasyöpä on juuri leikattu New Yorkissa ja toipuminen siitä edistyy hyvin, mutta alkamassa ollut Worldwide Farewell Tour -kiertue on luonnollisesti peruutettava.

Pavarottia hoitavat lääkärit ovat toiveikkaita, ja korvaavan kiertueen mahdollisuuksia tutkitaan alkuvuodelle 2007. Tähti on tiedottajansa mukaan kiitollinen tuhansista kannustavista viesteistä, joita hän on saanut faneiltaan.

Pavarottin konserttiin lipun ostaneet voivat vaihtaa lippunsa Andrea Bocellin konserttiin 19. marraskuuta tai saada rahansa takaisin.