Rollaritähti piraattielokuvan jatko-osaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pian Suomeenkin ensi-iltaan saapuvan Pirates Of The Caribbean -elokuvan toista jatko-osaa kuvataan parhaillaan. Elokuvassa ovat mukana myös Johnny Depp, Keira Knightley ja Orlando Bloom, mutta heidän lisäkseen elokuvaan on kiinnitetty myös rockmaailmasta tuttu nimi.

The Rolling Stones -yhtyeen Keith Richards näyttelee nimittäin kolmannessa piraattielokuvassa kapteeni Jack Sparrow’n isää. Elokuvan päätähti Johnny Depp paljasti asian kakkososan ensi-illassa Lontoossa maanantaina. Richardsin osuudet elokuvaan kuvataan syyskuussa.

– Voin tuskin odottaa näkeväni hänet. Toivottavasti hän ei tapa itseään putoamalla kookospalmusta. Erittäin rock’n’roll!, Orlando Bloom puolestaan veisteli tiedotustilaisuudessa ja viittasi Richardsin taannoiseen vakavaan putoamisonnettomuuteen.

Rocktähteä ei nähdä valkokankaalla kovin suuressa roolissa, sillä hänen osuutensa on vain lyhyt cameo. Johnny Depp pyysi häntä mukaan, koska käytti tätä esimerkkinä luodessaan omaa roolihahmoaan.