Pipefestin esiintyjäkattaus kasvoi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuudetta kertaa järjestettävän Vuokatti Pipefestin esiintyjälista on kasvanut uusilla kotimaisilla rap-nimillä. Jo julkaistujen esiintyjien lisäksi lavalle nousevat Hank & Frank wt. Felix Zenger, Sere & SP, Konala Cartelli, Ceebrolistics, Travis Bicle, Kovakoulu ja Verbal Development.

Viikonlopun aikana nähdään myös tapahtuman internetsivuilla järjestettyjen esiintyjävaalien voittajat Brandon sekä Redrama mukanaan Paleface ja Dj Mobster.

Lisäksi 4.-5. elokuuta Vuokatissa nähdään jo julkaistut A04, Asa, Avaintekijät & Narcotic & Tembe, DJPP, Don Johnson Big Band, Eevil Stöö, Elastinen & Timo Pieni Huijaus, Hannibal & Soppa ft. Kilari Audio, Dj Massimo ja Hullu Juki, Herrasmiesliiga, Joniveli, Juhani, Kapasiteettiyksikkö, Leijonamieli & Putkimiehet, Pyhimys, Poutasound, Steen1 ft. Leijona, Trilogia ja Ville Kalliosta.

MONSP Multishowssa esiintyy laaja kattaus Monsp Recordsin artisteja, kun lavalle astelevat Ruudolf, Vähäiset Äänet, Kemmuru, Karri Koira, Tonto Slongo, Super-Janne ja Lost Cause. Lisäksi ohjelmassa on Battle Of Fresh Sneakers ja Finnish Beatbox Battle -kilpailut.