Tulli pysäytti Nicole Kidmanin hääkimpun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uusiseelantilainen nainen sai Nicole Kidmanin ja Keith Urbanin häissä kiinni morsiamen heittämän perinteisen hääkimpun. Nainen oli saaliistaan luonnollisesti äärimmäisen iloinen, mutta iloa ei kestänyt pitkään.

Hän joutui nimittäin jättämään upean kukkakimpun Sydneyn lentokentälle, koska Uuden-Seelannin tiukkojen lakien mukaan maahan ei saa tuoda kasveja. Kimpun saanut nainen oli sulhasen äidin paras ystävä Evelyn White, joka joutui näin luopumaan kallisarvoisesta kimpustaan.

Nicole Kidman ja Keith Urban avioituivat Sydneyn lähistöllä 25. kesäkuuta. Kidmanin asua koristi häissä kyseinen kimppu, jossa oli muiden muassa upeita valkoisia ruusuja. Kimpun oli koonnut floristi Simone Gooch. Whitelle se päätyi, kun Kidmanin parvekkeelta heittämä kimppu putosi sitä odottaneen naisjoukon viereen.

Maailmankuulu kukkakimppu ei kuitenkaan päätynyt roskiin, vaan White antoi sen Keith Urbanin vanhemmille.