Hittituottaja voi välttyä kuolemantuomiolta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tunnettu musiikkituottaja Dallas Austin jäi toukokuussa Dubaissa kiinni huumausaineiden hallussapidosta ja salakuljetuksesta. Äärimmäisen tiukasta huumelaistaan tunnetussa maassa kyseisistä rikoksista voi saada jopa kuolemantuomion.

Gulf News -julkaisun tietojen mukaan Austin voi selvitä kuolemaa lievemmällä rangaistuksella, sillä häneen voidaan soveltaa erikoista armahduspykälää, jonka perusteella syyllinen voi välttyä tuuomiolta.

Tässä tapauksessa Austinin asianajajat vetoavat päämiehensä olevan rikollisen sijaan potilas, jolla oli huumausaineita hallussaan vain henkilökohtaiseen käyttöön.

Austin jäi kiinni ollessaan matkalla supermalli Naomi Campbellin syntymäpäiväjuhliin upeaan Burj Al Arab -hotelliin. Hänen hallustaan löydettiin kokaiinia. Tuottaja on työskennellyt urallaan lukuisten supertähtien kanssa. Hänen asiakkaisiinsa lukeutuvat muiden muassa Madonna, Michael Jackson, Aretha Franklin ja monet muut supertähdet.