Johnny Depp: Jack Sparrow on homo?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pirates Of The Caribbean: Kuolleen miehen kirstu -elokuvan päätähti Johnny Depp on kertonut julkisesti ottaneensa mallia Jack Sparrow’n roolihahmoonsa The Rolling Stones -yhtyeen Keith Richardsilta.

Hollywood Accessin haastattelussa hän totesi vetäneensä roolin tietoisesti överiksi, jotta se tuntuisi realistisemmalta.

– Pidän ajatuksesta, jossa Jack on hieman hömpsähtänyt, koska naisten ajateltiin tuovan laivoille huonoa onnea ja nämä merirosvot olivat merillä vuosikausia kerrallaan. Siinä voi olla mahdollisuus, että yksi asia johtaa toiseen… Olet yksinäinen ja sinulla on ylimääräinen pullo rommia, joten hyttiin siitä!, Depp veisteli.

Roolihahmon tyylistä äimistyneet elokuvastudion johtajat vaativat Deppiltä selitystä nähtyään Jack Sparrow’n ”vähemmän heteron” tyylin.

– He tulivat luokseni ja kysyivät minulta ”Mitä tämä tarkoittaa? Onko hän homoseksuaali vai onko hän juovuksissa? Emme saa selvää mitä hän puhuu, koska puhe kuulostaa siltä kuin hän nielisit sanat. Tuossa ei ole mitään järkeä”, Depp muisteli studiopomojen reaktioita.

Jack Sparrow -hahmon erikoisten liikkeiden esikuva Keith Richards nähdään miniroolissa elokuvasarjan kolmannessa jaksossa, jossa hän näyttelee kapteeni Jackin isää.