Lindsay Lohan: Punapäät parempia sängyssä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan on tyrmännyt tiedot, joiden mukaan blondeilla olisi hauskempaa – varsinkin sängyssä. Hänen mukaansa punapäitä tulisi kadehtia näistä avuista.

Tulihiuksinen tähti on sitä mieltä, että jo pelkkä punainen pää tekee naisesta seksuaalisemman kuin vaalea tai tumma hiuskuontalo. Useita hiusten värejä kokeillut Lindsay viihtyy parhaiten punaisessa hiusvärissä, ja kykenee mielestään silloin parhaisiin suorituksiin myös lakanoden välissä.

– Minulla on Punapäät -niminen Playboy-kirja hyllyssäni. Tuon kirjan mukaan punapäät ovat intohimoisempia ja paljon seksuaalisempia kuin naiset, joilla on muun väriset hiukset. Olen mielestäni seksikkäämpi kuin ystäväni ja muutenkin sinut itseni kanssa. Olen erittäin seksuaalinen henkilö, Lindsay totesi Hollywood Accessille.