Kapasiteettiyksikkö lopettaa levyttämisen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen hiphop-yhtye Kapasiteettiyksikkö lopettaa levyttämisen yhtyeen keväällä ilmestyneeseen Susijengi -albumiin. Luvassa on kuitenkin vielä yhtyeen tuotannosta koostettu kokoelmalevy.

– Näillä näkymin Susijengi on meidän viimeinen studioalbumi, eli nyt käydään keikat tämän myötä loppuun ja sit meillä tulee ensi vuonna kokoelmalevy, joka tehdään hieman perinteistä poikkeavalla tavalla, Kapasiteettiyksikön Andu kertoo Staran podcast-haastattelussa, joka julkaistaan lähipäivinä.

– Tällä hetkellä fiilis on se, että uutta albumia Kapasiteettiyksiköltä ei ole ainakaan muutamaan vuoteen tulossa.

Tähän mennessä Kapasiteettiyksikkö-yhtyeen kolmikosta vain Uniikki on työstänyt kauppohin saakka oman sooloalbuminsa. Andun mukaan Tasis kasaa parhaillaan omaansa, mutta Andu keskittyy jatkossa ulkomusiikillisiin tehtäviin.

– Uniikki suunnittelee uuden soololevyn tekemistä ja samoin Tasis suunnittelee myös soololevyä. Mutta näillä näkymin minä en tule tekemään soololevyä, koska keskityn näihin muihin hommiin. Aloin tässä ravintoloitsijaksi ja sitten minulla on yksi lehti ja tapahtumatuotantoyritys, joten yritän hakea leipäni nyt vähän muualta kuin musiikin maailmasta.

Äskettäin Andu lähti siis mukaan myös ravintolabisnekseen hankkimalla osakkuuden helsinkiläisestä Vinyl-ravintolasta. Uudistetun ravintolan avajaisia juhlitaan Staran tietojen mukaan elokuussa. Nopeaa palvelua klubissa ei omistajaportaan mukaan tulla saamaan.

– Lupaan olla Suomen hitain baarimikko, eli saas nähdä tuleeko bisseä alle kymmenen minuutin tarjoiltua, mutta parhaani lupaan tehdä, Andu naureskeli.