Nestehukka vei Lindsay Lohanin sairaalaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-artisti Lindsay Lohan kiidätettiin tiistaina sairaalaan Georgia Rule -elokuvansa kuvauksista. Auringon paahde ja nestehukka olivat liikaa Lindsaylle, joka jouduttiin kuljettamaan yksityisautolla sairaalaan saamaan hoitoa.

– Lindsay kärsi kuumuudesta ja nestehukasta. Hän sai sairaalassa B12 vitamiinia ja pääsi palaamaan muutaman tunnin jälkeen. Hän on täysin kunnossa hyvin nukutun yön jälkeen, tähden tiedottaja Leslie Sloane-Zelnick kertoi medioille.

Los Angelesissa käynnissä olevat kuvaukset ovat kärsineet helteestä, ja tiistaina lämpötila nousikin peräti 40 asteeseen. Moinen kuumuus oli liikaa edellisenä iltana Hollywoodin yössä juhlimassa nähdylle Lindsaylle, sillä alkoholi tunnetusti poistaa entisestään nestettä ruumiista.

Lindsay ei ottanut tapahtunutta kovin vakavasti, sillä hänet nähtiin jo samana iltana juhlimassa railakkaasti uusimman kultansa, Harry Mortonin, kanssa, The Insider uutisoi. Tiedottajan käsitys hyvin nukutusta yöstä lienee siis hieman kyseenalainen.

Georgia Rule -elokuvassa nähdään Lohanin lisäksi myös Garry Marshall, Jane Fonda ja Felicity Huffman.