Lindsay Lohan sai kirjallisen varoituksen valehtelusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-artisti Lindsay Lohan on ollut viime päivinä usein poissa Georgia Rule -elokuvansa kuvauksista. Pari päivää sitten uutisoitiin, että hän kärsi elokuvan kuvauksissa lämpöhalvauksesta tai vastaavasta ja kuljetettiin sairaalaan. Kuten Stara jo tuolloin epäili, rankka juhliminen oli ilmeisesti ”kohtauksen” todellinen syy.

Nyt kyseistä elokuvaa tuottavan Morgan Greek -tuotantoyhtiön toimitusjohtaja on lähettänyt Lindsaylle kirjallisen varoituksen. SmokingGun-saitin julkaisemassa kirjeessä James G. Robinson toteaa, että Lindsay on ollut usein poissa kuvauksista tekaistujen syiden varjolla. Myös edellä mainittu sairaalareissu johtui hänen mukaansa rankasta juhlimisesta.

Johtajan mukaan Lindsayn käytös on vastuutonta ja epäammattimaista. Hänen mielestään Lindsay käyttäytyy kuin hemmoteltu lapsi ja on käytöksellään aiheuttanut jo satojen tuhansien dollarien kustannukset, kun elokuvan muut näyttelijät ovat joutuneet odottamaan Lohania paikalle. Mikäli Lindsay Lohan ei jatkossa ilmesty ajoissa kuvauspaikalle, voi hän joutua maksamaan aiheuttamansa kustannukset.

Georgia Rule -elokuvassa nähdään myös Felicity Huffman ja Jane Fonda.

Lue koko kirje tästä!