Olavi Uusivirta Cisse Häkkisen rooliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maineikkaasta Hurriganes -yhtyeestä kertovan Ganes -elokuvan kuvaukset alkavat keskiviikkona. Elokuvan näyttelijät julkistettiin kokonaisuudessaan maanantaina Helsingissä ja samalla selvisi, että Cisse Häkkisen roolin elokuvassa näyttelee näyttelijä-muusikko Olavi Uusivirta.

Teatterikorkeakoulussa tänä syksynä aloittanut Uusivirta on näytellyt ennen Ganesia elokuvassa Keisarikunta, johon hän sävelsi myös leffan tunnuskappaleen. Musiikkirintamalla hän on tehnyt kaksi omaa pitkäsoittoa, esikoislevynsä Nuoruustango ja Me ei kuolla koskaan.

Tähän mennessä elokuvaan on kiinnitetty myös Remu Aaltosta näyttelevä Eero Milonoff ja Albert Järvistä näyttelevä Jussi Nikkilä. Hurriganesin alkuperäisessä kokoonpanossa soittanutta Ile Kalliota näyttelee edellisvuonna Kallion lukiosta valmistunut Timo Tikka.

Muita elokuvan keskeisiä näyttelijöitä ovat Remun parasta ystävää Hekaa näyttelevä Reino Nordin, Remun äitiä näyttelevä Minttu Mustakallio ja Remun isää näyttelevä Tommi Korpela.

Elokuva saa ensi-iltansa syksyllä 2007.