Victoria Beckham saa oman realityohjelman?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Victoria ”Posh Spice” Beckham on flopannut jo pariin otteeseen soolourallaan artistina, joten nyt hän on iskenyt niin sanotusti hanskat tiskiin ja haluaa vaihtaa alaa television ja muodin maailmaan.

Victoria on nimittäin saamassa televisioon oman muotiaiheisen realityohjelmansa. Sarja keskittyisi seuraamaan muotimaailmaa Victorian kautta ja markkinoisi samalla Beckhamin uutta Vb Fashions -vaatemallistoa, jonka tuotteet ovat lähtöisin Victorian omasta kynästä.

Spice Girls -yhtyeen ”löytäjä” ja Idols -televisioformaatin ”kehittäjä”, maineikas Simon Fuller, toimii edelleen Victorian managerina. Hän neuvottelee parhaillaan Victorian sarjan tuotannosta kahden yhdysvaltalaisen televisiokanavan kanssa. Fullerin mukaan sarja nähdään televisiossa jo lähiaikoina.

– Siitä tulee vakavampi kuin tavallisista realityohjelmista, mutta kuitenkin viihdyttävä, sillä Victoria on niin hauska, Simon Fuller vihjasi.