Bon Jovi: Yhtyeemme oli hajoamispisteessä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maineikkaan rock-yhtye Bon Jovin keulahahmo Jon Bon Jovi on paljastanut yhtyeensä olleen vakavassa kriisissä muutama vuosi sitten. Hän joutui tekemään merkittäviä muutoksia yhtyeen taustavoimissa pelastaakseen yhtyeen varmalta näyttäneeltä hajoamiselta.

Jon Bon Jovi joutui tiukan paikan edessä antamaan potkut yhtyeen managerille, lakimiehelle ja kirjanpitäjälle, ja otti lopulta haltuun kaikki yhtyeeseen liittyvät toimet.

– Meillä oli onneksi aikaa huomata missä meni vikaan. Huomasimme, että meille työskennelleet henkilöt tekivät työnsä liiankin hyvin. Enemmän keikkoja, enemmän levyjä, enemmän sitä ja enemmän tätä, Bon Jovi lateli.

Kova tahti ei kuitenkaan ollut hyväksi yhtyeelle, ja yhtye huomasikin työntekijöidensä pyrkivän saamaan yhtyeestä mahdollisimman paljon irti saadakseen omat palkkioprosenttinsa. Tuloksena oli ylirasittuneita rokkareita, joiden yhtye oli pian hajoamisen partaalla. Yhtyeen jäsenten henkilökohtaiset välit olivat kuitenkin kunnossa.

– Kun annoin työntekijöille potkut ja päätin ottaa heidän työnsä vastuulleni, sanoin muille jäsenille ”Jos luotatte visiooni, voimme pysyä kasassa vaikka ikuisuuden” ja he luottivat.