Lindsay Lohanin alastonkuva oli huijausta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan vieraili äskettäin Venetsian Filmifestivaaleilla markkinoimassa uutta elokuvaansa. Hänen noustessaan veneestä laiturille tähden vihreä hameenhelma nousi ylöspäin niin, että hänen jalkovälinsä vilahti esiin.

Tilanteesta napattu kuva levisi nopeasti maailman viihdesivustoilla ”uutisessa”, joissa Lindsay Lohanin väitettiin kuvatun ilman alushousuja. Uutisen mukana levinneessä kuvassa kyseinen alue oli vahvasti mosaiikin peittämä.

Tänään on kuitenkin julkistettu alkuperäinen valokuva, josta selvisi, että kyseessä oli uutisankka, jota vahvisti ”photoshopattu” valokuva. Alkuperäisessä kuvassa Lindsayn hame kyllä nousee hieman liian ylös, mutta sen alta paljastuvat vain vaaleanpunaiset alushousut.