Lindsay Lohanilta varastettiin yli miljoonan korut!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Päivän kuumin julkkisuutinen tulee tällä kertaa Britanniasta, jossa amerikkalainen Lindsay Lohan on joutunut törkeän varkauden kohteeksi. Kyseessä ei ollut mikään pieni näpistys, sillä saaliin arvo on poliisin mukaan jopa miljoona dollaria!

Lindsay Lohan oli torstaina Lontooon Heathrowin lentokentällä, kun hänen laukkunsa katosi. Laukussa oli arvokkaita koruja jopa miljoonan dollarin arvosta. Scotland Yard on vahvistanut tiedot katoamisesta.

– Nainen oli poistumassa terminaali ykkösestä, kun hän huomasi oranssin Hermes -käsilaukkunsa puuttuvan kärrystään. Laukku sisälsi koruja, poliisi vahvisti.

Lindsay on pyytänyt tiedottajansa välityksellä laukkunsa varastanutta henkilöä palauttamaan kateissa olevat korunsa ja laukussa olleet muut tavarat. Mukana oli nimittäin myös Lindsayn astmalääkkeet, hänen passinsa ja paitansa.

– Hän pyytää palauttamaan omaisuutensa. Hän ei välitä kuinka saa tavaransa takaisin, kunhan vain saa, Lohanin tiedottaja Leslie Sloane kertoi.

Paikalta otettujen kuvien mukaan Lindsayn poikaystävä, Harry Morton, tyynnytteli itkevää ja lähes hysteeristä tähteä tapauksen jälkeen. Poliisi tutkii asiaa, mutta heillä ei ole vielä epäiltyjä tapauksen tiimoilta.

Tapaus on nolo takaisku Heathrowin lentokentän turvajärjestelyille, sillä taannoisten terroristiepäilyjen takia kenttä on tällä hetkellä maailman tarkimmin vartioitu lentokenttä.

Joidenkin suomalaistenkin lähteiden mukaan Lindsay olisi ryöstetty lentokentällä, mutta nuo tiedot ovat virheellisiä. Tapauksessa on kyse ”vain” törkeästä varkaudesta – ei siis ryöstöstä.