Rokkarit kirjoittavat kappaleita vieroituksessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan samassa The Priory -vieroituslaitoksessa hoidossa olevat rokkarit Pete Doherty, Justin Hawkins ja Keanen keulahahmo Tom Chaplin ovat järjestäneet yhteisiä sessioita, joiden aikana kolmikko on kirjoittanut yhdessä musiikkia.

Huumeiden ja alkoholin takia hoitoon joutuneet rokkarit ovat ystävystyneet vieroituksen aikana.

– He tuskin tunsivat toisiaan aikaisemmin, mutta samankaltainen elämäntilanne on saanut heidät ystävystymään. Tom soitti ensin pianoa muille potilaille ja pian Pete ja Justin ehdottivat yhteisiä biisintekosessioita, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

– Petestä ja Justinista on tullut hyviä ystäviä ja Pete on kutsunut Justinin jopa Babyshambles -yhtyeensä keikoille.

Rokkareiden ystävyys on vähintäänkin yllättävää, sillä vielä viime vuonna The Darknessin keulahahmo ilmoitti narkkarirokkarin olevan ”vain ihon tuhlausta”.