Jamelia : Something About You

Singlet · Stara.fi

Leffa-alalla uraa yrittänyt jamaikalaissyntyinen poptähti Jamelia tekee nyt paluuta musiikkilistoille tuoreella Something About You -singlellään. Tähtösen musiikkityyli on muuttunut huomattavasti edellisen Thank You -levyn r&b-kaurasta, jolta lohkaistiin tähden maailmanlaajuisesti tunnetuksi nostanut Superstar -megahitti vuonna 2003.

Tuore Jamelia on silkkaa poppia ja aikaisemmasta soundista on jäljellä enää rippeitä kappaleen alkuosassa. Biisin päästessä vauhtiin meisinki on kevyttä pop-rockia ja Jamelian hunajaisesta äänestä on otettu kaikki puhti irti, jolloin laulusoundi ei ole enää kovinkaan hunajainen ja pehmeä. Tyylin vaihdoksesta huolimatta kappale on keskinkertaisen toimivaa poppia ja kertosäe rullaa mukavasti.

Tanssilattialla tätä kappaletta ei tulla kuulemaan, mutta radioissa se lienee käyttökelpoista täytettä tulevan talven aikana.

Pisteet 2/5