Lindsay Lohan loukkaantui juhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-artisti Lindsay Lohan kiidätettiin New Yorkissa sairaalaan hänen kaaduttuaan pahasti kaupungin muotiviikkoihin liittyvän juhlan aikana. Lindsay ei selvinnyt pelkillä ruhjeilla, vaan hänen ranteensa murtui, Access Hollywood uutisoi.

Lindsayn tiedottaja Leslie Sloane Zelnik kertoi Lohanin liukastuneen ja kaatuneen Milk-studioilla New Yorkissa. Kaatumisen seurauksena tähden ranne murtui kahdesta kohdasta ja hänet kuljetettiin St. Vincentin sairaalaan.

Tiedottajan mukaan tapausta tullaan tutkimaan, koska Lindsayn mukaan studio ei ollut toiminut asianmukaisesti, jotta liukastumiset olisi voinut estää. Tosin tähden viimeaikaiset ”juhlatunnelmat” viittaavat siihen, että kaatumisen todellinen syy voi olla jopa sisäisesti nautituissa nesteissä.