Mallikoulun Suvi Koponen matkalla supermalliksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Mallikoulu -realitysarjan ensimmäisen tuotantokauden voittaja Suvi Koponen on noussut nopeasti mallimaailman a-sarjaan. Koponen sai tiistaina kunnian esiintyä erittäin halutulla paikalla Pradan -muotinäytöksen päämallina Milanossa.

Muotitalo Pradan mallina esiintyminen nosti Suvin muotimaailman puheenaiheeksi ja avasi samalla tietä kansainväliseksi supermalliksi. Suvi sai suitsutusta myös muotialan julkaisuissa. Mikäli urakehitys jatkuu samalla nopeudella, voi Suvi päästä lähiaikoina viisinumeroisille päiväpalkoille. Suuremmat kampanjat voivat tuoda mallille jopa sadantuhannen euron palkkiot.

Tähän mennessä suomalaisista malleista muiden muassa Angelina Kallio, Ninja Sarasalo, Niina Kurkinen, Vera Jordanova ja Pipsa Hurmerinta ovat tehneet näkyvää uraa maailmalla. Muut kotimaiset ”huippumallit”, kuten Saimi Nousiainen, Susanna Penttilä ja Susanna Sievinen keskittyvät lähinnä juorulehtien sivuntäytteeksi.