Christina Aguilera Hollywood-leffan päärooliin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Christina Aguilera totesi taannoin Staran haastattelussa, että hän tulee laajentamaan uraansa myös näyttelemiseen, mikäki oikea rooli vain tulee vastaan. Nyt näin on ilmeisesti käynyt, sillä hän on parhaillaan ehdolla Hollywood-leffan pääosaan.

Christina on ehdolla 50-luvulla maailmanmaineeseen nousseen pin-up-tyttö Jeanne Carmenin rooliin tämän elämäkertaelokuvassa. Roolin saaminen on vielä epävarmaa, sillä Aguileran lisäksi samaan rooliin ovat ehdolla myös Catherine Zeta-Jones ja Scarlett Johansson. Hollywoodin sisäpiirin mukaan Christinan mahdollisuudet rooliin ovat kuitenkin erittäin hyvät.

76-vuotias Jeanne Carmen tunnettiin 50-luvulla b-luokan elokuvien kuningattarena. Kaunis vaaleaverikkö näytteli pääosaa esimerkiksi elokuvissa The Three Outlaws ja Untamed Youth.

Hän nousi jo tuolloin lehtien palstoille myös värikkäällä yksityiselämällään ja julkkisystävillään. Carmenilla oli laaja ystäväpiiri, johon kuuluivat muiden muassa laulajalegendat Frank Sinatra ja Elvis sekä Marilyn Monroe ja presidentti John F. Kennedy.