Jälleen kohuero Hollywoodissa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodissa kuhistaan jälleen, kun taas yksi superpari on eronnut. Oscar-voittaja Reese Witherspoon ja hänen näyttelijämiehensä Ryan Philippe ovat nimittäin päättäneet suunnata eri teille peräti seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Pariskunnan tiedottaja Nanci Ryder ilmoitti asiasta eilen illalla.

– Joudun ikäväkseni ilmoittamaan, että Reese ja Ryan ovat päättäneet erota lopullisesti. He pysyvät uskollisina perheelleen ja toivomme, että lehdistö kunnioittaisi heidän yksityisyyttään ja perheen lasten turvallisuutta.

30-vuotias Reese Witherspoon ja 32-vuotias Ryan Philippe alkoivat seurustella vuonna 1999 Julmia aikeita -elokuvan kuvauksissa. Pariskunnalla on kaksi lasta, 7-vuotias Ava ja 3-vuotias Deacon.

Maaliskuussa Witherspoon palkittiin arvostetulla Oscar-pystillä parhaasta naispääosasta elokuvassa Walk The Line. Myös Philippe sai nauttia Oscar-huumasta, sillä hän näytteli parhaan elokuvan Oscarin saaneessa Crash -elokuvassa.