Christina Aguilera seuraa Kevin Federlinen jalanjälkiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Christina Aguilera on seuraamassa hylkiö-räppäri Kevin Federlinen jalanjälkiä näyttelijäurallaan. Staran haastattelussa Christina totesi taannoin olevansa kiinnostunut näyttelemisestä, ja nyt oikea rooli on ilmeisesti löytynyt.

– Elokuvat ovat kyllä mukana pitkällä tavoitelistallani. Haluan kuitenkin odottaa kunnes oikea rooli tulee kohdalle. Monet artistit päätyvät esittämään itseään, mutta minä haluan oikean roolin, joka vaatii oikeaa näyttelemistä. Ellei rooli sitten sijoitu1920-luvulle ja roolihahmo laula, Christina kertoi Staralle.

Christina tullaan näkemään lähiaikoina CSI: New York -sarjan jaksossa. Hän ei kuitenkaan esitä ohjelmassa itseään, mutta roolin lisäksi jaksossa kuullaan myös Aguileran uuden albumin musiikkia. Sarjan tuottaja Anthony Zulker on vahvistanut tiedot vierailusta.

Britney Spearsin ex-mies Kevin Federline ilmoitti taannoin tekevänsä näyttelijädebyyttinsä CSI -sarjassa, mutta lopulta hän vain vilahti ruuduissa hakattavana.