Leonardo DiCaprio: En halua kuulla valitusta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Leonardo DiCaprio on palannut kotimaahansa vietettyään puoli vuotta rutiköyhässä Mosambikissä kuvaamassa Blood Diamond -elokuvaa. Köyhyydestä kertovan elokuvan kuvausmatka muutti tähden maailmankuvaa, eikä Leonardo halua enää kuunnella ihmisten valituksia omista jokapäiväisistä ongelmistaan. Hänen mukaansa amerikkalaiset valittavan uskomattoman pienistä asioista.

– Mosambik on elpymässä taloudellisesta kriisistä, ja neljällä kymmenestä on HIV tai AIDS. Vaikka siellä on hämmästyttävän huonot olot, ihmismielen voima näkyy. Ne ihmiset ovat käyneet läpi todella kovia, mutta silti he tanssivat kaduilla, DiCaprio hämmästeli.

– Ihmisten nautinto, energia ja onnellisuus oli uskomatonta ja se sai minut palaamaan takaisin kotiin ihmisenä, joka ei halua kuunnella kenenkään valituksia. En halua kuulla mitä me amerikkalaiset joudumme kokemaan, kun olen juuri ollut puoli vuotta näkemässä minkälaisten asioiden kanssa Mosambikissä ollaan tekemisissä.