Sylvester Stallone katuu Rocky 6 -elokuvaansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Actiontähti Sylvester Stallone on paljastanut katuvansa suostumistaan sarjan kuudenteen Rocky Balboa -elokuvaan ja toteaa, että hänen olisi pitänyt kuunnella vaimonsa neuvoja, kun hänelle tarjottiin roolia.

– Hän oli täysin oikeassa. Tarkoitan, että hän puolusti vain aviomiestään idealta, joka oli täysin hullu ajatus. Nyt hän kuitenkin pitää lopputuloksesta, Stallone kertoi.

Stallone halusi ottaa roolin vastaan, koska edellinen Rocky -elokuva oli pettymys. Hänen vaimonsa Jennifer Flavin purskahti kuitenkin itkuun kuullessaan uudesta elokuvasta, sillä hän pelkäsi 60-vuotiaan miehensä terveyden puolesta.

– Tiedän, että monet pettyivät Rocky 5 -elokuvaan. Minäkin tunsin samoin, ja se jäyti minua joka kerta, kun ihmiset totesivat pitäneensä neljännestä elokuvasta, mutta… Onneksi tuli mahdollisuus tehdä vielä yksi Rocky, jotta voisin päättää sarjan kunnialla. Juuri siitä elämässä on kysymys, Stallone lisäsi.

Kuudes Rocky -sarjan elokuva Rocky Balboa saa ensi-iltansa Suomessa 5. tammikuuta 2007.