Christina Aguilera lahjoo Britneyn lapsia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lapsena popin supertähdet Britney Spears, Christina Aguilera ja Justin Timberlake juonsivat yhdessä The Mickey Mouse Club -lastenohjelmaa, mutta Britneyn ja Christinan välit kylmenivät myöhemmin popmaailman kovan kilpailun tuloksena. Jääkaudelle popparien suhteen vei tempaus, jossa Christina lähetti raskauden aikana lihoneelle Britneylle ”lahjana” korsetin ja laihdutusoppaan.

Nyt Christina ja Britney ovat kuitenkin jo paremmissa väleissä, ja Christina on äitynyt jopa lahjomaan Britneyn jälkikasvua. Parhaillaan Euroopassa kiertueella oleva Aguilera tilasi Los Angelesissa sijaitsevasta Petit Tresor -liikkeestä molemmille pienokaisille lahjat.

Liikkeen omistaja Nina Takesh kertoi Christinan tilanneen ”jotain ihanaa ja lämmintä kylmään talveen”. Lahjapakettiin sujahti molemmille pojille sininen sadan euron arvoinen villapaita. Lisäksi Britney itse tilasi myöhemmin samaisesta liikkeestä pojilleen 64 euron hintaiset nallet.