Lordi valtaa keväällä Amerikan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viisuvoittaja Lordin tuorein albumi The Arockalypse julkaistaan Yhdysvalloissa maaliskuussa. Silloin maailman suurimmat musiikkimarkkinat saavat pureksittavakseen Euroopassa hyvin menestyneen hirviöyhtyeen materiaalia.

Levyn julkaisua vauhdittaakseen Lordi siirtyy rapakon taakse myös keikkarintamalla, sillä suunnitteilla on jenkkikiertue. Yhdysvaltoihin Lordi siirtyy toukokuussa, jonne on jo ilmoitettu pari festivaalikeikkaa. Yhtye nousee lavalla ainakin Bamboozle -festivaaleilla 5. toukokuuta.

Yhtyeen albumia ei julkaista monikansallisen jättiyhtiön kautta, vaan levy-yhtiönä toimii pieni The End Records. Yhtiön verkkosivuilla Lordin kiinnitystä hehkutetaan asiaan kuuluvin ylisanoin, joiden joukossa muistetaan mainita myös menestys Euroopassa ja loppuunmyyty kuuden viikon kiertue.