Britneyn ja Parisin ystävyys loppui lyhyeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears vietti taannoisen eroilmoituksensa jälkeen railakkaan ja kostean pariviikkoisen miljoonaperijätär Paris Hiltonin bestiksenä. Parilla meni lujaa, ja jokailtaisia juhlia jouduttiin välillä hillitsemään myös poliisin avustuksella. Nyt bileduon yhteiset juhlat on kuitenkin juhlittu.

Britney on pysynyt poissa ”uuden parhaan ystävänsä” Paris Hiltonin lähettyviltä sen jälkeen, kun hän ilmoitti verkkosivuillaan bileputkensa menneen hieman liian pitkälle. Ilmeisesti Spears on pitänyt samalla antamansa lupauksensa, ja ottanut itseään niskasta kiinni pelastaakseen popuransa.

Hollywoodin sisäpiiristä vihjattiin, että Britneylle on tehty selväksi Hiltonin negatiivinen vaikutus hänen tulevaisuudelleen musiikkibisneksessä. Lisäksi Spearsia pyydettiin käyttäytymään kuin aikuinen.