Juanes tulee keikalle Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonia levyjä maailmalla myynyt latinomusiikin supertähti Juanes saapuu tammikuussa keikalle Suomeen. Hän esiintyy NRJ Radio Awards -tapahtumassa 19. tammikuuta Helsingin Hartwall Areenalla. Tapahtuma on Pohjoismaiden suurin musiikkigaala.

– Juanes on ollut tämän vuoden suosituimpia artisteja myös NRJ:llä. On upeaa, että saimme vuoden menestyksekkäimmän ulkomaalaisartistin gaalamme tähdeksi. Tänä vuonna olemme myös panostaneet aiempia vuosia enemmän kotimaisten huippujen paikalle saamiseksi, kommentoi Radio NRJ:n promootio- ja markkinointijohtaja Roope von Alfthan.

La Camisa Negra ja A Dios le Pido hiteistään tunnetuksi Suomessa tulleen Juanesin lisäksi tapahtumassa nähdään ruotsalaistähdet Darin ja Basshunter, sekä kotimaisista tähdistä Sunrise Avenue, PMMP, Antti Tuisku, Lovex ja The 69 Eyes. Tapahtuma järjestetään nyt Suomessa kolmannen kerran.