Antti Tuisku valittiin vuoden artistiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Antti Tuiskun menestys yllätti suomalaisten tiskijukkien vuosiäänestyksessä. Hänen New York -tanssilevynsä sai discoissa hyvän vastaanoton, minkä ansiosta Tuisku valittiin vuoden artistiksi. Hän menestyi hyvin myös vuoden biisi -sarjassa. Vuoden tuottajaksi ammattilaiset valitsivat Elastisen, joka oli samalla vuoden artisti -sarjan kakkonen.

Parhaan ulkomaisen artistin tittelin sai tänä vuonna supertähti Madonna, jonka tuorein albumi on täyttänyt tanssilattioita menestyksekkäästi. Vuoden biisiksi valittiin latinotähti Shakiran Hips Don´t Lie. Lordi palkittiin perinteisellä Discosusi -palkinnolla ja hänen Euroviisuvoittonsa valittiin lisäksi vuoden tapaukseksi.

DJ-vuosiäänestyksen voittajat palkitaan keväällä pidettävässä DJ-meeting-tapahtumassa, Äänestyksen järjestää vuosittain FDCT, The Finnish Disco Chart Team, joka kokoaa viikottain Suomen Diskolistaa.