Tähtiloistoa NRJ Radio Awards -gaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pohjoismaiden suurin musiikkigaala NRJ Radio Awards järjestetään Hartwall Areenalla Helsingissä perjantaina 19. tammikuuta. Tapahtumassa nähdään tuttuun tapaan aikamoinen kattaus koti- ja ulkomaisia tähtivieraita.

Tämän vuoden esiintyjinä lavalle nousevat ulkomaisista esiintyjistä latinotähti Juanes, Bodies Without Organs, Basshunter, Darin ja Basic Element. Kotimaisista tähdistä tapahtumassa nähdään Lovex, Antti Tuisku, Sunrise Avenue, PMMP, The 69 Eyes ja Bleak.

Kolmatta kertaa Suomessa järjestettävässä NRJ Radio Awards –gaalassa palkitaan vuoden 2006 bändit, artistit ja kappaleet. Kilpailukategorioita on kaiken kaikkiaan kahdeksantoista ja jokaisen kategorian voittaja valitaan kuuntelijaäänestyksen perusteella. Kuuntelijaäänestys on käynnissä NRJ:n nettisivuilla osoitteessa www.nrj.fi.