Jessica Simpson aiheutti kaaoksen ruokakaupassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-artisti Jessica Simpson aiheutti toissaviikolla kaaoksen ruokakaupassa, kun häntä seuranneet paparazzit ryntäsivät sisään kauppaan. Tästä suivaantuneena kaupan johtaja pyysi, ettei Jessica enää tulisi paikalle normaalina aukioloaikana.

– Kaksi viikkoa sitten, kun olin Whole Foods -kaupassa, niin ehkä sata paparazzia oli paikalla odottamassa minua. Johtaja antoi minulle käyntikorttinsa, ja pyysi, etten enää kävisi siellä normaalina aukioloaikana. Hän pyysi minua soittamaan ja ilmoittamaan, jos haluaisin tulla ostoksille ennen kaupan avaamista tai sulkemisajan jälkeen. Vierailuni häiritsevät hänen mukansa toisia asiakkaita.

Viimeistään tämän tapauksen jälkeen Jessicalle selvisi, että supertähden elämä voi olla välillä kovin vaikeaa.

– Olin kuin shokissa. Sitten raivostuin. En hänelle, vaan tilanteelleni. En voi nykyisin elää enää normaalia elämää, Jessica valitteli Access Hollywood -julkaisulle.

Blondimaailman ykkösiin nykyisin lukeutuva Jessica Simpson kuvaa parhaillaan seuraavaa elokuvaansa Blonde Ambition. Hän sai leffasta peräti pääroolin, jossa hän esittää blondia, joka nousee liikemaailman huipulle.