P.Diddylle pahoinpitelysyyte

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Sean Combs, joka tunnetaan paremmin nimillä Puff Daddy, P.Diddy, Diddy ja Puffy, on saanut haasteen oikeuteen pahoinpitelystä. Gerald Rechnitzer -niminen mies väittää Diddyn hyökänneen hänen kimppuunsa sekä sanallisesti että fyysisesti Oscar-juhlien jatkoilla.

Haasteen mukaan Rechnitzer oli tyttöystävänsä kanssa viettämässä iltaa Teddy -yökerhossa Hollywoodissa, kun hyökkäys tapahtui. Pariskunta oli lähdössä, kun Gerald päätti käydä vielä wc:ssä. Sieltä palattuaan hän huomasi seurueensa ympäröimän Puffyn keskustelevan tyttöystävänsä kanssa.

Diddy tivasi mieheltä ensin ”Mitä hittoa siinä tuijotat?” ja jatkoi sanailuaan uhkaamalla hakata miehen niin, että tämän takapuolensa alkaisi syöstä liekkejä. Rechnitzerin juristi kertoi TMZ.com sivustolle, että sanailun jälkeen Combs löi Geraldia leukaan niin kovalla voimalla, että tämä kaatui selälleen.

Iskun jälkeen Diddy tönäisi vielä Rechnitzerin tyttöystävää ja sylkäisi samassa seurueessa olleen naisen päälle. Los Angelesin poliisi on vahvistanut tutkivansa tapausta, mutta Diddyn tiedottaja on kiistänyt tiedot valheellisina.