Christina Aguilera pitää lääkärileikeistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Christina Aguilera on usein julistanut olevansa erittäin aktiivinen makuuhuoneessa. Nyt Aguilera on valottanut hieman mieltymyksiään seksin suhteen, ja paljastanut pitävänsä erilaisista roolileikeistä. Erityisen mieltynyt hän on lääkäri – sairaanhoitaja -rooleihin.

Christina Aguilera on ostanut tätä tarkoitusta varten miehelleen Jordan Bratmanille lääkärin asun. Pariskunta nauttii nykyisin kotinsa rauhassa erilaisista lääketieteellisistä hätätilanteista. Aguileran mukaan heidän välineistönsä ei vastaa kuitenkaan lääkärin varusteita, sillä Christina ja Jordan suoriutuvat hätätilanteista laajalla valikoimalla erilaisia seksileluja.

– Pidän lääkärileikeistä. Ostin Jordanille lääkärin asun ja lääkärinlaukun täyteen seksileluja. Itselleni hankin tietenkin tuhman sairaanhoitajan asun, Christina Aguilera paljasti Maxim -lehden haastattelussa.

Lisäksi hän kertoi kuuntelevansa makuuhuoneessa mieluiten Radioheadin musiikkia, jonka avulla hän pääsee oikeaan tunnelmaan. Jotkut voivat päästä tuohon tunnelmaan kuuntelemalla Aguileran musiikkia, mutta Christinan mukaan hänen oman äänensä kuunteleminen vie tunnelman.