Leonardo DiCaprion turvamiehet pidätettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Leonardo DiCaprio on parhaillaan vierailulla Israelissa. Matka ei ole kuitenkaan mennyt aivan suunnitelmien mukaan, sillä paikallinen poliisi pidätti maanantaina Jerusalemissa kaksi supertähden turvamiestä, kun nämä olivat käyneet valokuvaajien kimppuun.

Paikallisen Haaretz -lehden mukaan Leonardo ja hänen tyttöystävänsä Bar Refaeli olivat vierailemassa itkumuurilla, yhdellä kaupungin pyhimmistä paikoista, kun kuvaajien ja turvamiesten välillä puhkesi tappelu. Poliisi on vahvistanut tiedot, joiden mukaan miehet pidätettiin ja vietiin kuulusteltaviksi.

DiCaprio ja hänen seurueensa saivat yksityisen kierroksen paikalla olevissa tunneleissa. Heidän poistuessaan tunneleista vastassa oli ryhmä kuvaajia, ja julkkispari nousi nopeasti valkoiseen tila-autoon ja kaasutti pois paikalta. Poliisi selvittää nyt tilanteen tapahtumia.

Leonardo ja Bar yrittivät saapua maahan Frankfurtista kaikessa hiljaisuudessa, mutta samassa lentokoneessa oli mukana ryhmä israelilaisia toimittajia, joten suunnitelma meni mönkään. Siitä saakka parin ympärillä on parveillut toimittajia, jotka päivystävät myös Israelista kotoisin olevan Barin kodin edustalla. Talon yläpuolella on pörrännyt myös toimittajien helikopteri, AP -uutistoimisto raportoi paikalta.