Lordi maailman suurimman rock-kiertueen päälavalle!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen euroviisuvoittaja Lordi on tehnyt jälleen historiaa. Yhtye on nimittäin kiinnitetty legendaarisen Ozzfest 2007 -kiertueen päälavalle Yhdysvaltoihin. Suomalaisyhtye on syystäkin mielissään tästä suuresta kunniasta.

– Meille on suuri kunnia olla mukana Ozzfesteillä ja tämä on ilman muuta suuri mahdollisuus näyttää amerikkalaisille mihin pystymme. Meidän on vieläkin vaikea uskoa tätä todeksi. Uskomme sitten, kun olemme siellä, Mr. Lordi hehkutti kiertueen verkkosivuilla.

Kiertueen pääesiintyjäksi Lordia ei ole kuitenkaan joistain tiedoista huolimatta kiinnitetty, sillä se kunnia kuuluu turneen isännälle, Ozzy Osbournelle. Kiinnitys jättikiertueelle on saanut Mr. Lordin kaverit kateellisiksi.

– Paras ystäväni on suuri Ozzy-fani, ja hän on nyt hyvin kateellinen. Yritän muistaa napata hänelle Ozzfest-paidan, kun palaamme takaisin Suomeen, Mr. Lordi naureskeli.

Kiertueen päälavalla nähdään Ozzyn ja Lordin lisäksi Lamb Of God. Kakkoslavalla esiintyvät Hatebreed, Mondo Generator, Ankla, Circus Diablo, Nile ja The Showdown.

Yhdysvalloissa 24 kaupunkia kiertävä Ozzfest käynnistyy 12. heinäkuuta Seattlesta, Billboard -lehti kertoi eilen verkkosivustollaan. Alunperin kiertueen piti alkaa jo 7. heinäkuuta Los Angelesista, mutta avauskeikka peruuntui. Konsertteihin jaetaan tänä vuonna ilmaisia lippuja.