Anna Nicolen slogan tavaramerkiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Edesmenneen Playboy-malli Anna Nicole Smithin entinen miesystävä ja yksi Smithin Dannielynn -tyttären isäehdokkaista, Larry Birkhead, on hakenut tavaramerkkiä Anna Nicolesta käyttämälleen sloganille ”Goodnight My Sweet Anna Baby”.

Mikäli tavaramerkki myöhemmin rekisteröidään, tulee se antamaan Birkheadille yksinoikeuden käyttää slogania esimerkiksi kirjoissa, elokuvissa, televisiossa, radiossa ja internetissä sekä teatteriesityksissä ja viihteessä yleensä. Rekisteröinti ei ole kuitenkaan varmaa, ja joka tapauksessa prosessi tulee viemään kuukausia.

Larry Birkhead on vannonut mediassa, ettei käy kiistaa Smithin Dannielynn -tyttärestä rahan takia, vaikka Anna Nicole sellaista vielä eläessään väitti. Tavaramerkin hakeminen ei ainakaan poista näitä epäilyjä, sillä merkin avulla Birkhead voi rahastaa lapsen sijaan Anna Nicolesta kertovia elokuvia, mikäli niissä käytetään kyseistä slogania.

Aiemmin tällä viikolla tuomari määräsi Dannielynnin tuotavaksi DNA-testeihin isän henkilöllisyyden selvittämiseksi. Tytär on tällä hetkellä Howard K. Sternin hoivissa. Tuloksia pitäisi saada jo ensi viikon aikana, mutta tieto tullaan ilmeisesti julkistamaan vasta 3. huhtikuuta pidettävässä oikeudenkäynnissä.