Eva Longoria haluaa lisää seksiä rooleihinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Täydelliset naiset -sarjasta supertähdeksi noussut näyttelijä Eva Longoria suunnittelee parhaillaan suosikkisarjan jälkeistä uraansa. Jo nyt myös valkokankaalla nähty Longoria haluaa rooleihinsa jatkossa enemmän seksiä.

Gabrielle Solisin roolia sarjassa näyttelevä kaunotar on pettynyt siihen, että hänelle lähetetyissä käsikirjoituksissa tarjotaan aivan liian kesyjä rooleja.

– Ehkä 80 prosenttia minulle lähetetyistä käsikirjoituksista on draamaa. Olen saanut vain muutamia seksikkäitä roolitarjouksia. Sillon kysynkin, että missä on kaikki seksikäs tavara? Haluan tehdä seksikkäitä rooleja niin pitkään kuin voin, koska naisilla on parasta ennen -päivä tässä bisneksessä, Eva Longoria kertoi People -lehdessä.

Longorian varsinainen elokuvadebyytti oli viime vuonna ensi-iltansa saanut agenttileffa The Sentinel – Salaliitto, jossa hänet nähtiin yhdessä Michael Douglasin ja Kiefer Sutherlandin kanssa. Eva suoriutui roolista erittäin hyvin.