Hollywood-tähti oli kauhuissaan kuolinuutisestaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuoden maaliskuussa maailmalla uutisoitiin, että Hollywood-tähti Will Ferrell olisi kuollut varjoliito-onnettomuudessa Kaliforniassa.

Tieto oli peräisin valheellisesta lehdistötiedotteesta, joka lähetettiin iNewsWire -julkaisulle. Tieto osoittautui nopeasti härskiksi pilaksi, eikä hengissä ollut Ferrell suostunut tuolloin kommentoimaan tiedotetta. Nyt hän on todennut olleensa kauhuissaan uutisista.

Totuuden selvittyä pahin oli vielä edessä, sillä Ferrellin piti ilmoittaa perheelleen ja sukulaisilleen olevansa hengissä.

– Olin Montrealissa kuvaamassa uutta luisteluelokuvaani, Blades Of Glory, kun uutinen julkaistiin. Minun piti soittaa perheelleni ja pitää huolta siitä, etteivät kaukaiset sukulaiset ja ystävät soittele heille. Se oli hyvin stressaavaa, Ferrell kertoi tällä viikolla People-lehdelle.

– Hauskinta on se, että en ole koskaan edes kokeillut varjoliitoa.

Seuraavaksi Will Ferrell haluaisi näytellä brittikomediassa Extras. Hän on ohjelmasta innoissaan, sillä on sen luoneen Ricky Gervaisin suuri ihailija. Will lähettikin Gervaisille lehtien kautta terveiset, että haluaisi olla mukana ohjelmassa.