Kalajoen Juhannus tarjoaa rockia ja dancea

Viihdeuutiset · Stara.fi

Perinteikäs Kalajoen Juhannus -festivaali tarjoaa tänä vuonna festarivierailleen laadukkaan kattauksen koti- ja ulkomaista konemusiikkia. Danceosaston lisäksi tapahtumassa nähdään tiukka kotimainen line-up myös kevyen rockin saralla.

Kalajoen lavalle nousevat esimerkiksi Apulanta, Irina, Klamydia, Kilpi, Lovex, PMMP, Zen Cafe, Stella, Lauri Tähkä & Elonkerjuu sekä tämän vuoden kohuhtuin rocktulokas Sturm Und Drang.

Dancepuolen edustajista Kalajoen juhlakansaa tanssittavat muiden muassa Tina Cousins, Ian Van Dahl, Sylver, Basshunter, Basic Element, Danzel ja kotimaisista esimerkiksi Chorale ja DCX.

Kalajoen Juhannus järjestetään 21. – 23. kesäkuuta Hiekkasärkillä. Tapahtuman järjestäjän mukaan paikalla vieraili viime vuonna 45.000 juhlijaa, eli todellisuudessa noin 10.000 kävijää päivässä. Pääesiintyjänä nähtiin viisuvoittaja Lordi.