Avril Lavigne törsäsi luksusasuntoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen poptähti Avril Lavigne on hankkinut itselleen ja miehelleen Los Angelesista hulppean luksuslukaalin. Skeittipunk-osaston materiaalia esittävällä popparilla on jatkossa varaa valita kahdeksasta makuuhuoneesta mieleisensä.

Avril Lavigne ja hänen aviomiehensä, Sum 41 -yhtyeen keulahahmo Deryck Whibley, maksoivat arvostetulla Bel Airin alueella sijaitsevasta talosta peräti 9,5 miljoonaa dollaria, LA Times uutisoi. Järeän aidan takana sijaitsevassa talossa on noin 4.000 neliötä, mikä pitää sisällään kahdeksan makuuhuoneen lisäksi kymmenen vessaa.

Luonnollisesti varustukseen kuuluu myös suuri tontti, hissi, äskettäin uusittu keittiö, kymmenen auton autotalli, höyryhuone, sauna, uima-allas ja kylpyläosasto.

Toivottavasti Avrilin seuraava albumi, 17. huhtikuuta julkaistava The Best Damn Thing, on nimensä veroinen, jotta asunto saadaan maksettua.