Ankkarock luottaa ruotsalaiseen rockiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vantaan Korsossa 4. – 5. elokuuta järjestettävä Ankkarock on julkistanut esiintyjiään. Festivaalin lavalle nousee lukuisia ruotsalaisia nimiä ja tiukka kattaus kotimaisia rocktähtiä.

Korsossa nähdään ruotsalaisista yhtyeistä ainakin euroviisusuosikki The Ark, The Sounds, skeittipunk-yhtye Millencolin ja tuore tulokas Mando Diao. Lisäksi tapahtumassa esiintyvät hollantilainen tunnelmametalli-yhtye The Gathering ja venäläinen skapunk-ryhmä Leningrad. Jo aiemmin on julkistettu japanilaisen Dir en greyn esiintyminen.

Kotimaisista bändeistä Korsossa soittavat PMMP, Apulanta, The 69 Eyes, Disco Ensemble, Zen Café, Hanoi Rocks, Sonata Arctica, Maj Karma, Lapko, Maija Vilkkumaa, Von Hertzen Brothers, Damn Seagulls, Amorphis, Rubik, Poisonblack ja Poets Of The Fall.

Tänä vuonna festivaalin perinteisiksi maskoteiksi, Ankka-hahmoiksi, on valittu Apulanta-yhtyeen jäsenet. Ankka-hahmot tulevat koristamaan tapahtuman painotuotteiden ohella myös kaikkia kolmea festivaalilavaa. Festivaalialueelle pystytetään myös neljäs lava, joka on varattu huippusuositulle Hevikaraokelle.